18 October 2010

aduhhh sakitnya

hurmmm
menciii nyer....x larat...kepala pening
tekak perit,hidung tersumbat....mata berair..
macam mana ni....petanda yang aku akan jatuh sakit
hurmmmm....
tak der mood aku nak wat keje...
[keje oh keje ko wat la keje sendiri yer]
hahahahahahaha...tahap kemenggongan aku udah terserlah...
malas nak ambil ubat....kalau x ambik aku akan bertambah parah
ni gara2 aku mengata si friends aku la ni
hari tu dia hilang sore...tiba masa aku lak yang rasa...
skung aku lak mengikuti jejak dia....
...malas..mals..malas...semua malas...tulun la aku....
siapa mau tulun aku gantikan aku ahaks
aku kasi upah 20 cent wakakakakaka....adehhhh

kepala terasa berat sangat....aku nak rest jap...
hurmmm..nak makan ubat dulu pastu tidor jap
hari ni mood sakit....x ceria langsung....so boring
sayonara...

2 comments:

Lady In Black said...

Tulah nok...ari tu ko keji aku...kan dah mengjangkit..

Nur Fansuri [suzann] said...

aha masin mulut aku nok.mengata ko
aku yg kena balik..ampunnn ngeeee