01 February 2011

Perasaan Lu

Adehhh...agak terlewat untuk aku menghupdet.entry ni
tapi apa aku pedulikan??...suka hati aku la kan..hahahaha
Al kisah 29.01.2010 pada hari sabtu...bertempat di hotel HOLIDAY INN shah alam


wakakaka..wakikiki..wakukuku....
nak di pendek kan cerita aku ada annual dinner compuny aku bertemakan arabian
senak perot mak...tau nak mencari baju ala-ala arabian puas aku berfikir nak seperti manakah aku pada mlm tu
mak aihhhh....kalau nak ikutkan ramai dah pakai kaftan..ala-ala baju tidur gitu tapi ni yang vouge gitu..aishhh ikut kan aku biar formal jer sonangkan..tak yah nak membazir..okey???aku bajet rm 200 hengget jer..mana nak cari kan..aku bukan nya pangkat 3 paku ker 5 paku..aku hanya kulik jer...so dengan rm 200 hengget agak berbaloi la kan...dipendekan cerita lagi..aku cari baju last-last minit ko...poyah bonar nak mencari dgn bajet seciput mcm tu last-last ader la sowang kawan aku nie....win namanya telah mempromot kat aku satu kedai yang menyewa coustum...so aku Ikut jer la...dia ni ala-ala nyah gitu..sudah pastilah tuan kedai pun ala-ala gitukan....bila aku sampai memang sah ko....auw....gitu..apa pun aku respek depa2 ni sbb semuanya
berkerjaya dan berjaya ko...aku punya citarasa plak ala-ala rozita cik wan ko....hahahhaha hambik ko

 tak hengat...selera biawak aku kan..kan..ada yang berkenan tapi ko rm 400 hengettt mana nak dicari...fenin..fenin..pastu si WHY ni promot kat aku yg bajet ciput..aha aku sebat jer la..dah x der choice..plak tu..aku hangkut jer malas nak fikir-fikir...hahhaha..aku tengok dah molotop blink-blink gitu...warna pun sama mcm baju rozita apa lagi aku kebas jer....hahahhahaha
tik..tok..tik..tok..jam menunjukkan 5.30 ptg ...dpt berita yg kurang mengembirakan tukang make up aku plak tak dapat datang,,,,,akibat kerosakan kereta..so aku mcm orang gilax la nak mencari tukang makeup nih...
aiyakkkk...serabut lol...kata nak grand kan..siap der jurusolek ko..last-last aku gi kat butik andaman ALFINAZ..

memang rejjjjjeki aku kan nok...nasib baik ader sowang ni...nama dia( tasya) nyah jugak kan...
aku bilang kat dia hanya ader 30 minit jer nak menriaskan muka aku..apa lagi si dia kelang kelibut ko.. siap bebel kat aku..last-last minit baru nak bersiap..habis aku diperasak ..tapi hasilnya amat mengagumkan..cantik ko..hahahhaah aku puji diri sendiri tau..tang mata tu ader la iras-iras rozita..wakakakakak..

mater jer.. serupa..yang lain hampeh wakakakaka
Pastu aku bergegas ke holiday in jam menunjukkan 7.30mlm..wahhhh..nasib baik jalan tak jem...selamat sampai aku bergegas ker toilet..hahahhahaa....aku malas nak bersiap pakai dari rumahhhh....agak-agak kenapa yer..hahahhahahah....aku mengdaftar di pintu masuk....semua mata memandang aku...hahhahaha
mungkin terpesona@terkezut@eiii...hahahha over tol minah ni...aku plak..mcm cacing kepanasan..seumur hidup aku tak pernah aku nak pakai benda-benda mcm nie..aouww...nyampah..
waktu yg ditggu jeng,,jeng,,jeng,,,pakai tercantik dan terbaik hahahhaah...miss world yg tak diiktiraf kategori wanita
calon-calon nya adalah adik aku, aku(wahhh..terkezut)dan some one lagi zafina...
calon bagi lelaki palk ialah dugong,win dan naim....bila diumumkan naik kepentas tergamam ko..hahahhah
dah la aku pakai kasut tinggi..dah jalan mcm robot kakakakakka...
apa pun menang kalah adat pertandingan adik aku telah menjadi johan dan aku tempat ke2.bagi lelaki lak dugung tempat 1 dan win tempat ke 3.apa pun pakaian yang disewa dengan WHY..telah menjadi pemenang semuanya....hahahhaha...best lol...
amaran warna baju jer sama ,,ruper tak sama sekali akakakakaka
hadiah pakej berjimba-jimba ker medan-(taman medan)hahahahhaa....
dan beg duitt..untuk busnis2women...
nasib aku agak baik aku menang lucky drow...muehmuehmueh..
harap maklum aku tak letak gambor den kang melotop panggung hahahhahaa....funtion habis pukul12.30
aku rasa pun dah penat so terus gi toilet dan terus aku menukar pakaian kerana tak sanggup aku nak bergambar berbagai-bagai..sampai umah aku terus basuh muka dan tidor....krohhhh..krohhh..zzzzzzzz
tamat.....

p/s terima kasih semua yang terlibat wat sahabat ku deklah terima kasih kerana mencantikkan mataku sponnsser contact lenss..hahahah..aku perasak jer minah ni punya.....thanks ea....

3 comments:

daela said...

oit....mana pict ko kijam nok...hahahahahha sewel...

Nur Fannsuri said...

hahahahh...kan.aku dah bilang aku pun tak sanggup nak letak kang pecah panggung..wakakakakaka

z4ticute said...

hehehe...terbaik la!! lain kali ltk la pic...bru syok tgk...wee~~